• ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б
  • 02 270 00 70; 072 700 070

Поправка на оштетени шофершајбни

Поправка на оштетени шофершајбни

avtostakla1

НОВУС e глобален светски бренд познат низ целиот свет како лидер со иновативна технологијата за поправка на предно ветробранско стакло. НОВУС е секогаш со вас онаму каде што сте, кога најмногу ви требаат.

Со приближно 2.030 локации во 25 земји низ светот, Новус е на секој континент вклучително и во Македонија. Без разлика дали се

наоѓате во Америка, Европа или на Тајланд, секаде можета да ја пронајдете локацијата на Новус, препознатлив бренд по својот квалитет, грижа за клиентите и доверба.

NOVUS USA е формиран во доцните 1970-тите години во Соединетите Американски Држави, д-р Френк Вернер го воспостави корпоративниот свет и се фокусира на силна страст за создавање на лепило за стакло, кое ќе ги има истите карактерискики како и

самото стакло. Со помош на хемискиот инженер, г-дин Бил Виле, го развија она што денес е признато како најдобар метод за поправка на ветробранското стакло.

Во 1972 г-дин Џералд Кеинат ги купил патентните права за поправка на ветробранското стакло. Компанијата започнала со работа како домашен бизнис, а потоа го смениле името во NOVUS - што е латински збор за ново или иновативно. Секоја година во светот се поправаат повеќе од 2 милиони ветробрански стакла.

НОВУС-Скопје, Македонија е формиран 1989 год. и е дел од глобалниот светски бред. Иновативноста на НОВУС технологијата е што секогаш се грижи за вас и вашата безбедност при возењето во вашиот автомобил.

НОВУС е вашиот најдобар авто пријател и комплетен партнер

- Врши поправка на оштетни ветробрански стакла(не го менува фабричкото)

- Ја гарантира вашата безбедност по поправката на ветробранското стакло

- Ја штити околината од отпад,се грижи за екологијата и чистиот воздух

- Осигурителните компании плаќаат помалку и не ја покачуваат премијата

- Ви заштедува пари,

ВАЖНА НАПОМЕНА!!! Доколку забележите оштетување на вашето предно ветробранско стакло, најважно е веднаш да реагирате, оштетувањето да го залепите со самолеплива трака, за да се спречи влегувањето на нечистотии кои би ја контаминирале

внатрешноста на оштетувањето, веднаш обратете се до најбликиот НОВУС дилер.

Цената на поправката е договорна, и зависи од степенот и обликот на оштетувањето.

Успешно можат да се поправат оштетувања со линии кој не се подолги од 5 цм или со

оштетувања со пречник до 3 цм.

Новус Трејд
ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б
(поранешна Провмајска ББ)
1000 Скопје, Македонија
info@novus.com.mk
+389 70 337 300 | +389  72 700 070
+389 2 3132 132 | +389  2 270 00 70Следете не