• ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б
  • 02 270 00 70; 072 700 070

Промена на предно ветробранско стакло

Промена на предно ветробранско стакло

avtostakla2

Предното ветробранско стакло е направено за ги заштити возачот и патниците од надворешните влијанија, како и за да се подобри аеродинамиката на возилото.

 

Новус Трејд
ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б
(поранешна Провмајска ББ)
1000 Скопје, Македонија
info@novus.com.mk
+389 70 337 300 | +389  72 700 070
+389 2 3132 132 | +389  2 270 00 70Следете не