• ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б
 • 02 270 00 70; 072 700 070

Краток историјат

Новус е основан во Скопје 1989 год. и е лидер во автомобилскиот  сектор, со фокус на сервисирање и поправка на возила, како и продажба и монтажа на дополнителна опрема.

Новус трејд има голема база на  клиенти и соработници, како во земјата така и во странство, посебно во соседните држави. Секогаш во чекор со најновите светски тренодови и работи само со високо квалитетна опрема и алати.
.

0
Задоволни клиенти
0
Вработени
0
Типови на производи
0
Завршени проекти
NOVUS

Нашите услуги

–  Автостакла
    –  Поправка на оштетени шофершајбни
    –  Промена на автостакла
–  Клима фолии
–  Аудио и видео опрема
–  Лимарски поправки

Комплетен Партнер за Вас и Вашиот Автомобил

Дали сте знаеле дека зрачењето на сончевите зраци не се веќе толку безопасни и пријатни како, да речеме пред 50 години?

Одржувањето на заштитните клима фолии е исклучително едноставно. Изработени се од трајни материјали и се потполно отпорни на гребење, па стандардните методи на чистење и одржување се сосема безбедни.

Професионални клима фолии за вашиот автомобил

 • Нов и возбудлив изглед за вашиот автомобил
 • Заштита од прекумерено изложување на сонце

Повеќе

Поправка на оштетни ветробрански стакла (без промена на фабричкото);  Достапност на голем број на моделите на автостакла.

Ние во НОВУС веќе 30 години се раководиме по истиот пат за оригиналност и квалитет, набавувајки стакла од истите брендови и производители на автостакла со исти карактеристики, перформанси и сензори, но без ознака на брендот на автомобилот која ознака им припаѓа исклучиво на овластените производители на автомобили и нивните брендирани увозници и дилери.

Лидери во производството на стакло се четирите компании:

 • AGC
 • Securit Saint-Gobain
 • Pilkinton
 • Guardian и
 • NSG Group

Повеќе
У

Употреба на најсовремената технологија за поправка на каросериски оштетувања на вашиот автомобил. Новус секогаш се грижи да ја изготви најповолна опција на поправка и доведување на возилото во својата првобитната состојба

Материјалите што ги користиме од реномирани брендови производители.

 • Sikkens
 • PPG
 • Glasurit
 • Dupont


Повеќе

Голема палета на аудио опрема од брендовите: Pioneer, Clarion, JVC, JBL, Alpine

Лидерите во Аудио-Мултимедиа и Wi-Fi опрема за возила се погрижија да уживате во возењето со високо квалитетна музика,DVD филмови и навигација за безбедно патување до посакуваната дестинација..

 • Pioneer
 • Clarion
 • JVC
 • JBL
 • Alpine

Повеќе

Безбедноста на вашиот автомобил е многу важна освен ако не сакате да губите пари. Кражбата на автомобили е честа појава која што возачите, а и осигурителните компании ги чини многу.

Следните карактеристики ја одбележуваат новата генерација на авто аларми..

 • Логички аларм со CAN BUS конекција
 • Периметриска заштита на возилото
 • Сензор за удари или Ултра звучен сензор
 • Сензор за автоматско затварање на прозорите
 • Блокада на моторот
 • Светлосна и звучна сигнализација
 • ГПРС – пратење на возилото
 • Останати

Повеќе

Ви Благодариме што не посетивте

За сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не
на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Новус Трејд

Новус Трејд
ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б
(поранешна Провмајска ББ)
1000 Скопје, Македонија
info@novus.com.mk
+389 70 337 300 | +389  72 700 070
+389 2 3132 132 | +389  2 270 00 70Следете не