• ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б
  • 02 270 00 70; 072 700 070

Контактирајте Не

info@novus.com.mk

Имате прашања?
Испратете е-маил и ќе Ви одговориме веднаш!

+389 2 3132 132 | +389 2 270 00 70

+389 70 337 300 | +389 72 700 070

За сите информации
Слободно контактирајте не!

ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б (поранешна Провмајска ББ) 1000 Скопје, Македонија

За сите информации
Слободно контактирајте не!

Новус Трејд

Испратете Порака

Новус Трејд
ул. Борис Трајковски 4 бр. 29 б
(поранешна Провмајска ББ)
1000 Скопје, Македонија
info@novus.com.mk
+389 70 337 300 | +389  72 700 070
+389 2 3132 132 | +389  2 270 00 70Следете не